Julafton, yeeey!

Jullovet har börjat bra och det har redan blivit en massa julmat, Skönt att det bara är en gång om året man "behöver" äta så mycket mat. Men jag är nöjd med min julafton och hoppas att ni andra har haft en bra dag!
På återseende... / Adam

christmas eve

Hoppas ni alla får en fantastisk jul! Själv ska jag som vanligt hem till min farmor och farfar, älskar att mina föräldrar är sams nog för att fira jul ihop trots att det var nästintill 9 år sedan de skilde sig.
Ha en bra dag, gå upp i vikt ett par kilo  av julmatoch så hörs vi senare!
Jag var lite trött förra julafton...
/Loviza!

Jullov!

Klockan är just nu 16:21 och jag sitter och redigerar på en film som jag och några polare har filmat.
Och dricker cola, säg nån gång jag inte gör det. Haha.

Nåväll. En termin har gått, och det har varit en bra tid på gyro. Har lärt mig ett o annat och jag stormtrivs! Men det ska bli skönt med såklart.

Jag är ganska överlycklig för att jag fick låna hem en kamera under lovet av Jonas. Lite gutt!
Kommer filma i mängder!

Men det var väll allt, jag har inte så mkt att skriva.
Jag skriver nångång under lovet med.

Ha det bra och God jull på er allesammans.
Tack för mig!

/Lunkan

Vi hade porträttfotografering igår eftermidag och den här bilden tyckte jag vart awesome!.


GoD jUL!


Tjena-hej-hej! Har dagen till ära haft någon slags avslutning. För första gången så kändes det nästan som att jag kunde gått i skolan flera dagar till. Positivt ju!! Terminen har gått sjukt fort, och vi har hunnit med en massa roliga saker. Har lärt mig en himla massa grejjor också. Trivs i klassen, trvis med lärarna, trivis i skolan helt enkelt. Men okej, gillar jullov, och jullov är skönt. Så hoppas ni får ett bra lov!! Kommer sakna min partner-in-crime dock . . . Can't wait to see you Lovi!! Puss på er alla, från söta lilla mig! /Anna

aug-sep-oct-nov-dec

Okej har faktiskt gått på Gyro i 4 månader nu! Har haft en helt fantastisk termin och önskar att nästa blir lika bra. Hoppas alla fantastiska lärare och elever får ett bra lov så ses vi senare!
En liten söt kompis bild från dagens studiofotografering. Som hejdå liksom, och på återseende!

let it snow

Lite snö har vi iallafall fått. Min webcam fick stå för bilden.
/Loviza

Konstutställning

Några bilder från i torsdags då vi förbredde inför våran utställning som hölls i söndags! Det var ett riktigt roligt projekt att göra, och man lärde sig en hel del. Det skulel absolut vara roligt att göra om, nu när man vet mer om hur det funkar, och antagligen har lärt sig av sina misstag! /Anna

RSS 2.0